Broker de asigurare, Bucureşti

Imprimare

Semper Fidelis

SEMPER FIDELIS – BROKER DE ASIGURARE SRL este o societate de brokeraj in asigurari, autorizata sa functioneze conform Legii 32/2000 (cu modificarile si completarile ulterioare), in baza avizului nr. 3818/14.02.2005, emis de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Numarul de inregistrare in Registrul Brokerilor este RBK-265.

Sediul Social al societatii se afla in Str.Cauzasi nr.42, sector 3, iar Sediul Operativ se afla situat in Str. Anton Pann nr. 2, sector 3, langa Politia Rutiera Udriste.

Compania noastra se bazeaza pe experienta echipei in materie de asigurari si pe colaborarile indelungate cu societatile de asigurare.

Avem o echipa tanara, dinamica, formata din persoane cu pregatire superioara in diverse domenii, cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor, ce asigura operativitate maxima, neuitand ca succesul are la baza relatii interumane bazate pe incredere, sinceritate si, nu in ultimul rand, pe respect reciproc.

Ne straduim ca serviciile si solutiile oferite de catre echipa noastra sa corespunda in totalitate nevoilor si exigentelor clientilor nostri.

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi clientilor nostri solutii optime pentru plasarea in siguranta a riscurilor.

Calitatea si profesionalismul serviciilor de consultanta, intermediere si asistenta oferite de societatea noastra sunt demonstrate atat de cresterea constanta a nivelului de prime intermediate, cat si de cresterea continua a portofoliului de clienti.

Semper Fidelis garanteaza pentru recomandarile facute clientilor sai, precum si pentru calitatea si profesionalismul serviciilor prestate.

Semper Fidelis investeste permanent in instruirea si specializarea personalului, strategie ce are drept scop oferirea de servicii de inalta calitate profesionala.